dag lieve mama en grote fans, we zijn hier alweer een dag verder en blijven versteld staan van de vele chinese indrukken! de grotten waren vandaag echt de moeite en ook de repetitie/ optreden viel reuze goed mee! wij hebben dat goed gedaan. nu zitten we iets te drinken in een ander hotel dan het onze. al even een teaser voor morgen dan gaan we nog eens voluit gaan voor het optreden en nadien mogen we nog een tempel bezoeken hier in de buurt. maar ik verwacht er wel wat van aangezien het toch in alle boekjes vermeld staat. lieve trouwe lezers en ook natuurlijk mama en oma alles gaat goed met ons. het is hier best vermoeiend en we hebben al heel wat fijne maar ook minder fijne momenten gehad… foto’s komen er aan beloofd. we gaan nog een paar dagen genieten van het land, de mensen, het eten (hoewel we niet kunnen beloven dat we een mc donalds kunnen weerstaan), de optredens en de cultuur. many many things to do and see!!dikke kussen aan mama papa en oma. ps: filip is.ook goed aangekomen in shanghai en komt aan op 22 sept in peking.