… op de log-in (of hoe heet zo’n ding) van jullie ontzettend meelevende dansleidster. We hebben net alle foto’s bekeken met een aantal (allemaal eigenlijk maar sommige springen er toch echt wel uit) prachtexemplaren. De vendelier tussen de twee gebouwen bvb. of de weerspiegeling in de brillenglazen, de skyline in één oogopslag van Shanghai. Maar uiteraard zijn ook de sfeerbeelden niet onbelangrijk, geeft nog meer weer hoe jullie het allemaal beleven. En uiteraard kijk ik ook mee. Ik kan eigenlijk niet anders, als ik ‘s avonds niet alle laatste berichten gelezen heb of alle foto’s gezien, krijg ik gewoon mijn laptop niet. Of dachten jullie dat ze voor mij minder streng was dan voor jullie? Daar gaat dan de laatste Gelmel-illusie… Trouwens, ik weet wel dat ze kan meelezen (straks), maar op de meeste optredensfoto’s was er wel een woordje kritiek: hoofddoek niet op bij foto’s, stok niet recht, emmers niet gelijk, te dicht op elkaar dansen. Er staan er een paar van jullie nog wat opmerkingskes te wachten, wie ‘t schoentje past… smiley. Dat heb je dan, dan maak je eens een blog met prachtige foto’s, ‘elk nadeel heb z’n voordeel’ zei ooit een niet zo bevlogen spreker, maar dat geldt natuurlijk ook andersom.

Nee, alle zotheid op een stok: mooie beelden, prachtige verhalen, nieuw ontdekte schrijvers – vooral schrijfsters – en zeker een onvergetelijke ervaring.

Geniet er nog van allemaal.

Groetjes van Ulf en uiteraard zeker ook van Pit. Al mocht ze deze keer niet direct meelezen. ‘Men begrijpe waarom…’. Ik krijg de reactie later wel, binnen 2 minuutjes of zo…