Hallo allemaal,

net de foto’s nog maar eens zitten bekijken. Blijkbaar blijft het “wachten” op zich een vast gegeven, waar, wanneer en met wie je met “de volksdans” ook op reis bent. Maar blijkbaar is het voor hen ook een soort “propaganda” reis om hun land te laten zien. Doet mij allemaal een beetje aan Irak kennen … de oude ratten zullen kunnen zeggen of het waar is of niet :-). Het eten ziet er toch wel vrij okee uit zo te zien .. ook al zullen jullie het al bijna (eeehhh, of volledig) beu zijn.

Blijf genieten en ja … ik weet het wel, lang op reis met een grote groep kan soms wel moeilijk worden. Maar het is en blijft toch wel een belevenis … dus ga ervoor !

Tot snel, bedankt om de blog bij te houden … aan de reacties hier en daar zien jullie ook wel dat hij gelezen wordt!

Tot binnen 5 dagen !
Dirk

PS. Hoe is het met het ladderspel ?